Aggregate investment, the stock market, and the Q model. Robust results for six OECD countries. - Sensenbrenner, Gabriel
Problematika modelovania úhrnných investícií v modeli Q v porovnaní s empirickým "neoklasickým" modelom. Identifikácia teoretickej a empirickej línie výskumu pri riešení konfliktov medzi teoretikmi a empirikmi. Výskum dynamických vzťahov medzi fixnými investíciami, cenami akcií, úrokovou mierou a výrobou v krajinách OECD. Neexistencia konsensu medzi teoretikmi a praktikmi pri modelovaní úhrnných investícií.