Dopravné zariadenia ČSD vo Vysokých Tatrách, ich vplyv na životné prostredie a investičné problémy ich riešenia. - Flak, A.
Analyzovanie súčasnej situácie dopravných zariadení ČSD v oblasti Vysokých Tatier. Realizované a pripravované investičné akcie v súčinnosti s ekologickými zámermi. Význam Vysokých Tatier na rekreačné využitie a možnosti riešenia dopravných problémov.