Čo s vedecko-technickým rozvojom do vzniku trhového mechanizmu? - Borovský, Juraj
Analýza faktorov zvýšenia účinnosti vedeckotechnického rozvoja - hlad po inováciách a existencia systému nástrojov podnecujúcich invencie a inovácie. Rozčlenenie systému stimulácie na cenotvorbu, hmotnú zainteresovanosť, daňovú sústavu a nadväzujúci systém finančných nástrojov v sústave právnych noriem a realizácia opatrení k stimulovaniu VTR.