new path to development? <The> significance and impact of Hernando de Soto's ideas on underdevelopment, production, and reproduction. - Bromley, R.
Hodnotenie ekonomickej analýzy najvýznamnejšieho latinskoamerického ekonóma, pôvodom z Peru, o problematike výroby a reprodukcie. Sotova koncepcia "neformálnosti" - teória o možnosti prekonania nedostatočného rozvoja, chudoby a urýchlenia ekonomického rozvoja rozvojových krajín. De Soto v kontexte peruánskej a celolatinskej ekonomiky.