O proporcijach nakoplenija i obnovlenija osnovnych fondov. - Fomičev, N.
Pokles nevýrobných základných fondov po r. 1960 v ZSSR a ich súčasný pomer k výrobným fondom. Efektívnosť investícií v r. 1966-1990, príčiny jej zníženia (technická úroveň, vysoké náklady). Stabilizácia štátneho sektoru ekonomiky. Urýchlenie amortizácie. Zmeny v ekonomickom mechanizme investícií.