Indeksacija: panaceja ot obespečenija dochodov naselenija ili mina zamedlennogo dejstvija? - Don, S.
Problémy prístupov k indexácii. Nebezpečie destabilizácie ekonomiky pri "plnej" indexácii. Nová metodika výpočtu indexu spotrebiteľských cien. Faktory, ktoré ovplyvňujú tento index. Problémy v oblasti štatistiky príjmov. Sociálno-politické aspekty indexácie.