Les échanges au sein de la famille. - Marpsat, M.
Pod výmenou v rámci rodiny sa rozumie dedičstvo, finančná pomoc, pomoc pri výchove detí a návštevy starých rodičov. Sú to tri generácie, čo majú medzi sebou kontakty. Dary a dedičstvá. Finančná pomoc vo všetkých vekových kategóriách vrátane pomoci starším. Delenie bytu. Styky s príbuzenstvom sa vekom zvyšujú. Bývanie u rodičov.