<The> response of consumption to income. A cross-country investigation. - Campbell, J.Y
Význam výskumu úhrnnej spotreby v poslednej dekáde. Výskum vzťahu spotreby k príjmom bežným a trvalým na príklade vybraných priemyselných krajín v období 1972-1988. Hypotéza trvalých príjmov a jednoduchý alternatívny model. Aplikácia uvedenej metódy na súbore medzinárodných dát.