vállalati válságmegelözés az emberi eröforrás oldaláról nézve. 2. A változások és a változásokkal szembeni e elllenállás kezelese. - Kulcsár, S.
Zmeny, ktoré znamenajú schopnosť podnikov predchádzať krachu. Subjektívne a objektívne činitele negatívnych postojov k zmenám. Informácie, odborné expertízy, spolupráca so zmluvnými i mimozmluvnými podnikmi, s bankovou sústavou pri zabezpečovaní zmien. Stratégia a ľudia v nej pri prechode na nové ekonomické podmienky podnikov.