Emberi tényezö és minöség. - Krisztián, B.
Rastúci význam ľudského faktora podmienený vývojom stále komplikovanejšej technológie. Riešenie problému spoľahlivosti ľudského faktora, ktorá musí byť cieľom procesu odborného vzdelávania. Súvislosť medzi spoľahlivosťou ľudského faktora, kvalitou technických zariadení a výrobkov.