K některým současným problémům personálního managementu. - Stýblo, Jiří
Zaistenie výberu a rozmiesťovania pracovníkov. Dva koncepty personálneho riadenia. Kontrola výkonnosti pracovníkov a jej ovplyvňovanie. Personálne plánovanie a jeho uplatnenie v podnikovej sfére. Plánovanie a personálna prax. Personálne plánovanie ako súčasť stratégie firmy.