Kollektív alku a munkahelyen. - Garzó, L.
Postavenie odborov v mikrosfére ekonomiky - na pracovisku. Po prijatí zákona o zamestnanosti v Maďarsku, reforma aj v oblasti postavenia odborov, zamestnávateľov a zamestnancov. Potreba doriešiť model postavenia odborov voči všetkým subjektom zamestnanosti - použitie vzorov z iných štátov. Otázka kolektívnych zmlúv, ich požadovaný obsah, vymedzenie v Zákonníku práce. Otázka miezd a zamestnanosti, nadväznosti na inflačné tendencie.