Privatizáció és részvétel, érdékképviselet és együttmüködés a gazdálkodó szervezetekben. - Csuhaj, V.I
Zmeny v zastupovaní záujmov zamestnancov podmienené prechodom maďarského hospodárstva na trhové hospodárstvo. Rozhodujúci vplyv vlastníckych záujmov, uplatnenie racionálnych hľadísk v politike zamestnávania. Právo na zastupovanie záujmov v rámci privatizácie.