Sociálna dohoda v Belgicku. - Glváč, F.
Informácia o priebehu a výsledkoch kolektívneho vyjednávania v Belgicku. Participácia sociálnych partnerov na všetkých úrovniach rozhodovania. Informatívne dohody na najvyššej úrovni o novej legislatíve, predpisoch a úpravách. Štruktúrna dohoda - umožňuje pravidelné stretnutia sociálnych partnerov pri konkrétnych predmetoch vyjednávania. Poradné a správne orgány. Charakteristika sociálnych partnerov. Charakteristika kolektívneho vyjednávania.