Bérszabályozás, makroszintü bértárgyalások. - Popper, L.
Otázka účelnosti ďalšieho zachovania systému mzdovej regulácie v Maďarskej republike. Pokles výroby, národného dôchodku a reálnych miezd v r. 1991. Možné dopady mzdovej liberalizácie. Stanovenie minimálnej mzdy podľa aktuálneho pohybu miezd, alebo podľa vývoja životných nákladov.