Bérszábályozás! Bérszábályozás? - Popper, L.
Mzdová regulácia zo strany štátu v Maďarsku do r. 1988. Nevhodne riešený mzdovo-daňový systém. Prechod právomoci a liberalizácie miezd na podniky a organizácie. Tieňová kontrola vlády nad úrovňou miezd v jednotlivých odvetviach. Predpokladaná zmena systému od r. 1992. Inflácia a mzdy. Porovnanie s úrovňou miezd v niektorých štátoch. Otázky nad daňovým systémom. Kontrola počtu pracovníkov v súvislosti so mzdovou reguláciou. Od r. 1991 v Maďarsku úplne liberálny mzdový systém.