Interindividual differences in opinions about distributive justice. - Schokkaert, E.
Uplatnenie empirickej metodiky na zistenie subjektívneho hodnotenia spravodlivosti odmeňovania jednotlivcov v "konkrétnych" ekonomických situáciách. Hodnotiteľmi "spravodlivosti" odmeňovania sú skupiny respondentov tvorené vysokoškolákmi a ich rodičmi z radov flámskeho obyvateľstva.