<La> dispersion des salaires de l'Etat 1982-1986. - Meron, M.
Štatistický prehľad o zamestnanosti štátnych zamestnancov vo Francúzsku. Platy mužov a žien sa zblížili. Feminizácia niektorých profesií. Starí a mladí. Platy odborných pracovníkov. Stredné platy a platy starších. Muži a ženy na čiastočný alebo celý úväzok. Odmeňovanie - vývoj od r. 1982. Ženy v službách a v technických profesiách.