Pracovníci a mzdy ve státních statcích a v zemědělských družstvech.
Štatistické údaje o pracovníkoch a ich mzdách na štátnych majetkoch a poľnohospodárskych družstvách ČSFR. Počet pracovníkov, priemerná mesačná mzda a počet odpracovaných hodín v ČSFR, ČR a SR a v krajskom členení.