Undominated wage rates in a unionized overlapping generations economy. - Jacobsen, H.J
Makroekonomický model, v ktorom spotrebitelia sú rozdelení do dvoch skupín: zamestnanci a zamestnávatelia. Fungovanie ekonomiky za predpokladu existencie "veľkých" organizácií. Rokovanie o tempe rastu miezd v každom období medzi zväzom zamestnancov a obchodným zväzom. Funkcie dopytu a ponuky. Rovnováha fixných miezd.