Vállalati szemmel az 1991. évi bérszabályozásról. - Góczánné, T.E
Rozbor otázok mzdovej regulácie v r. 1991 v Maďarsku. Dôsledky pre podnik i jednotlivca, klady a zápory. Základné ukazovatele, ich interpretácia. Zdaňovanie nárastu miezd podľa daného kľúča. Čiastočné zamestnávanie a zamestnávanie dôchodcov, invalidov. Podmienky pre daňové zvýhodnenie podnikov. Konkrétne prepočty podľa modelového príkladu podnikov A a B.