Bilans de santé des carrieres d'ouvriers. - Bourget-Devouassoux, L.
Robotníci, ktorých pracovné podmienky sú nateraz horšie, sú zdravší, ale vekom sa ich zdravie zhoršuje rýchlejšie. Syntetický ukazovateľ chorobnosti a ukazovateľ permanentnej pracovnej neschopnosti. Tri ukazovatele pracovných podmienok. Zdravie a vek. Ukazovateľ chorobnosti u žien.