foglalkoztatás és a piacszükülés kapcsolata az élelmiszer-gazdaságban (a KGST hagyatéka). - Szabó, J.
Situácia na trhu potravín a v potravinárskom priemysle Maďarska po rozpade RVHP. Agrárny potenciál Maďarska, jeho význam v celej ekonomike a možnosti uplatnenia na svetových trhoch. Obsadenie trhu bývalých členských krajín RVHP. Pohľad na jednotlivé odvetvia potravinárskeho priemyslu, ich problémy z hľadiska výroby (zníženie), odbytu a zamestnanosti. Náhradné výrobné programy, nové kritériá pre export.