MUNKAERÖ-piaci helyzetkép megyénként.
Prehľad o nezamestnaných podľa evidencie jednotlivých žúp v Maďarsku k decembru 1990. Práca úradov práce, evidencia nezamestnaných, finančná a materiálna pomoc. Predpoklad riešenia nezamestnanosti do budúcna. Privatizácia a zamestnanosť.