Munkaerö-piaci politika - nemzetközi összehasonlításban. - Lázár, Gy
Nevyhnutnosť využívať medzinárodné skúsenosti v oblasti trhu práce pre maďarskú ekonomiku. Teoretické i praktické skúsenosti. Tri základné oblasti: úloha štátu, zamestnávateľov a podnikateľov. Sociálna sieť, jej štruktúra, charakteristika nezamestnaných podľa skúseností zo západných štátov. Aktívna a pasívna politika štátu pri zabezpečovaní zamestnanosti.