O politike zamestnanosti a hospodárskom rozvoji u nás obecne aj s prihliadnutím k regionálnemu aspektu. - Staněk, Peter
Úvaha o cieli ekonomickej reformy. Prehľad najdôležitejších nástrojov reformy. Úloha podnikov rôznej veľkosti. Otázka podielu štátneho a súkromného sektora. Regionálne a republikové rozdiely. Riziká, príčiny ťažkostí, nádejné momenty a návrhy na zlepšenie.