Opyt deregulirovanija v Zapadnoj Germanii. - Tomann, H.
Vplyv komplexnej deregulácie trhu služieb na úroveň zamestnanosti obyvateľstva. Skúmanie regulácie pracovného trhu a stratégie uzatvárania pracovných zmlúv ako jednej z príčin vysokého stupňa nezamestnanosti v SRN v 80. rokoch. 15 perc. rozdiel medzi mzdou kvalifikovaných a nekvalifikovaných pracovníkov.