Program zaměstnanosti mládeže. - Havlíčková, V.
Postavenie mládeže na pracovnom trhu v ČSFR a vývoj počtu uchádzačov o prácu z radov absolventov stredných a vysokých škôl v r. 1990 a 1991. Opatrenia na podporu zamestnanosti absolventov škôl. Potreba zmien v príprave na povolanie. Využitie zahraničnej spolupráce. Potreba nových právnych úprav.