Sovremennyje tendencii formirovanija rynkov truda v stranach s razvitoj rynočnoj ekonomikoj. - Gračev, M.
Štruktúrne zmeny v systéme zamestnanosti v USA. Narastanie významu malého a stredného podnikania vo vytváraní súčasného trhu práce. Stratégia "riadenia ľudských zdrojov". Zameranie na využívanie pracovného potenciálu, jeho obnovu a motiváciu personálu.