Érdemes odafigyelni. Belga munkaügyi tapasztalatok. - Rózsa, J.
Základné údaje o súčasnej ekonomike Belgicka. Trh práce a sprostredkovanie práce, rekvalifikácia, jej financovanie. Prostriedky použité v politike zamestnanosti. Podpory v nezamestnanosti, podiel štátu. Fond pre nezamestnaných, jeho tvorba. Nový systém, tzv. zapožičiavania pracovných síl podľa určitých pravidiel, najmä v sezónnych výrobách. Personálna práca v podnikoch.