Commuting patterns and firm decentralization. - Dubin, R.
Analyzovanie hypotézy o vzťahoch jednotlivcov s vyššími miestami a pohybom bývania a dochádzkou do práce v prípade decentralizácie firiem. Pohyb bývania a pracoviska ako funkcie sociálno-ekonomickej a zamestnaneckej situácie. Vplyv faktora pohlavia, príjmu, rasy, povinností domácností a pohybu práce pri určovaní správania sa pri dochádzke do práce.