Változások a munkanélküliek ellátásában. - Kendra, K.
Nové zákonné opatrenia v oblasti zabezpečenia nezamestnaných v Maďarsku. Úloha a podiel štátu, zamestnávateľov a podnikateľov na trhu práce, aj v oblasti sociálneho zabezpečenia nezamestnaných. Založenie Solidárnej nadácie.