Bioindikation in der räumlichen Planung. - Wendling, W.
Možnosti použitia bioindikátorov (jednotlivých druhov rastlín a zvierat) na zisťovanie antropogénných škôd na životnom prostredí. Význam praktického plánovania na posudzovanie kvality života a bývania v mestách pomocou bioindikátora "lišajník". Potenciálny vývoj bioindikátorov v priestorovom plánovaní.