Prostorová rizika rozvoje. - Dupal, J.
Hodnotenie rizík priestorového rozvoja v trhovej ekonomike. Hospodárska politika regionálnych orgánov a centra v záujme vyrovnávania ekonomickej úrovne. Adaptácia sídiel a regiónov na podmienky trhovej ekonomiky. Finančné plány obcí a príjmová situácia. Porovnanie situácie v SRN.