K zákonu o pozemkových úpravách a pozemkových úřadech. - Karfík, Z.
Definícia pojmu "pozemkové úpravy" podľa zákona o úprave vlastníckych vzťahov k pôde a k inému poľnohospodárskemu majetku z 21. mája 1991. Predmet a účel pozemkových úprav. Príprava návrhu pozemkových úprav a účastníci konania o pozemkových úpravách.