Nuclear power plants and the value of agricultural land. - Folland, S.T
Zisťovanie cien poľnohospodárskych pozemkov v priereze 494 regiónov s trhovými územiami v USA. Testovanie hypotézy vonkajších účinkov atómových elektrární hodnotením zjednodušenej rovnice rovnováhy priemerných cien za ha poľnohospodárskej pôdy v blízkosti atómových elektrární jednou alebo viacerými dummy premennými.