Accession: l'ancien réhabilité. - Taffin, C.
Vo Francúzsku bolo v r. 1988 54,3 perc. bytov v súkromnom vlastníctve. Francúzsko má oveľa menej vlastníkov ako anglosaské alebo románske krajiny. Anketa o bývaní v r. 1988. Ceny bytov platené novými vlastníkmi v r. 1985 a 1988 sa za 4 roky zvýšili o 25 perc. Kúpa bytov stúpla vo veľkých mestách. Pokles výstavby nových bytov. Druhy úverov na byty. Vývoj nájomného.