Choice of housing tenure and wage compensation of hired agricultural workers. - Perloff, J.M
Skúmanie rozhodnutí o bývaní nájomných poľnohospodárskych robotníkov a hodnota bezplatného prenájmu bytov. Rozhodnutia medzi vlastníctvom bytov a mimo tohto vlastníctva (prenájom, bývanie zadarmo). Posudzovanie implicitnej hodnoty bezplatného bývania z hľadiska vopred určených miezd.