De plus en plus de Parisiens propriétaires de leur logement. - Massot, A.
Paríž bol dlho mestom nájomníkov napriek zvýšeným a rastúcim príjmom jeho obyvateľov. Starý bytový fond bol stabilný. Komfort postupoval tak ako spoluvlastníctvo bytov. Pokles nekomfortných bytov. Stúpa individuálna a rodinná kúpa bytov sprevádzaná vysokými cenami. Smerovanie k sociálnym domácnostiam v Paríži.