Deux fois plus de logements qu'il y a un siecle. - Taffin, C.
Prvé výsledky sčítania z r. 1990 doplňujú opis bytového fondu podľa ankety o bývaní v r. 1988. Potvrdzujú doterajší vývoj. Okraje miest ešte stále priťahujú výstavbu nových domov. Pribúdlo 26 mln bytov. Príležitostné byty. Bytový fond za storočie sa zdvojnásobil. 122 bytov pripadá na 100 domácností. Porovnanie bývania v r. 1988 a 1990.