Gondolatok a lakásgazdaságunkról ... - Ferenci, T.
Majetok štátu kapitalizovaný v bytovom fonde a problém jeho návratnosti pri súčasnom nájomnom v Maďarsku. Situácia po vytvorení približnej rovnováhy medzi počtom rodín a bytov s prihliadnutím na kvalitu bytov. Problém ponuky a dopytu po bytoch a úrovne štátnych subvencií bytov. Nízke ceny bytov, znižovanie ich hodnoty a ich likvidácia. Problémy zavedenia trhovej ceny bytov.