<Le> patrimoine en logement depuis 1950. - Le Laidier, S.
Zdedený bytový majetok od r. 1950 vo Francúzsku predstavuje podstatu bytového majetku domácností. Jeho hodnota sa za 40 rokov šesťnásobne zväčšila, odhadovala sa na 840 mld v r. 1950 a 5345 mld v r. 1989. Domácnosti teraz vlastnia 80 perc. bytov.