pénzben mért magángazdaság súlya a magyar háztartások bevételeiben és kiadásaiban. - Balázs, K.
Pomocou tisícov anketových prieskumov zistené, aký odraz má dnešné podnikanie v Maďarsku na životnú úroveň, resp. príjmy a výdaje v domácnostiach, či už priamo zainteresovaných na podnikaní, alebo inak závislých. Vybrané oficiálne údaje z maďarského štatistického úradu v porovnaní rokov 1985/1989. Vzrast drobných podnikateľov z 12,5 tisíc na 22 tisíc, hodnota výroby 20,4 mld ft v r. 1985 a 40,2 mld ft v r. 1989. Množstvo analytických tabuliek s číselnými údajmi o situácii na maďarskom trhu a životnej úrovni.