Vedení akciových společností. - Truneček, Jan
Koncepcie vrcholového vedenia akciových spoločností. Porovnanie vrcholového vedenia General Motors z r. 1925, rady riaditeľov v súčasných USA a riadiacich orgánov akciových spoločností v ČSFR. V našich podmienkach je štruktúra orgánov akciovej spoločnosti stanovená zákonom č. 104/1990 Zb.