Kooperativy i rynočnaja ekonomika. Variant Švecii. - Martynov, V.
Otvorenie rubriky Zahraničné hospodárske skúsenosti. Analýza vysokej úrovne rozvoja rôznych foriem družstiev vo Švédsku a ich miesto v národnom hospodárstve. Súčasná etapa rozvoja spotrebných družstiev, poľnohospodárskych družstiev a agrárno-priemyselnej kooperácie a ďalších druhov družstevnej činnosti. Spolupráca a vzťahy medzi štátom a družstvami.