Čerpáme skutečně ze zkušeností vyspělých tržních ekonomik? - Stainerová, P.
Nový obsah pojmu súčasných československých družstiev. Obecné a správne pravidlá družstiev v krajinách západnej Európy. Zdroje príjmov členov družstiev. Vytvorenie predpokladov pre riešenie sociálnych a ekologických problémov.