spanyol költségvetési rendszer. 1.
Charakteristika systému tvorby rozpočtu v Španielsku. Ekonomicko-finančný aparát a jeho riadenie. Ilustrácia rozpočtovania cez činnosť konkrétnych ministerstiev. Štruktúra ministerstva výstavby, príprava rozpočtu, vypracovanie plánov a ich schválenie v štátnych inštitúciách. Zásady výstavby španielskeho zdravotníctva a jeho financovania.