Finanzplatz Frankfurt. - Kopper, H.
Možnosti umiestenia Európskej centrálnej banky vo Frankfurte. Slabšie postavenie Frankfurtu ako medzinárodného finančného centra v porovnaní s Londýnom a New Yorkom. Zlepšovanie predpokladov pre rozvoj bankovníctva (zlepšenie úverovania, výpočtovej techniky na burze, informačného systému..). Vlastný kapitál banky. Zahraničné banky. Nemecká marka vo východnej Európe.