Finanzplatz Frankfurt. - Remmers, J.
Rozvoj družstevného bankovníctva v juhozápadnom Nemecku a SGZ Bank (Südwetdeutsche Genossenschafts-Zentralbank) vo Frankfurte. Základné údaje o činnosti SGZ (bilančná suma, účastinári atp.). Posilnenie regionálneho princípu vo fungovaní družstevných bánk. Fungovanie družstevných bánk v starých a nových spolkových krajinách a vo Frankfurte.