Finanzplatz Frankfurt. - Schubert, A.H
Nemecké regionálne burzy a centralizačné opatrenia Frankfurtu (zmeny organizačnej štruktúry, integrácia, monopolizácia niektorých operácií...). Zásahy do trhového systému a potreba rovnosti šancí. Likvidita na trhu akcií. Nízke ceny výkonov regionálnych búrz. Konkurencia informačných systémov BOSS a BIFOS. Možnosti kooperácie frankfurtského centra a jeho 8 partnerov.